Az illatok és az érzékek világában már szakácsként is kalandozott Lorenzo Pazzaglia, ugyanis saját étterme van ( Il Poggio ) ahonnan hozott ihletéseket a parfümjeihez mint pl a Carbonara -hoz is. Ez a tészta a specialitása és mint izzig vérig olasz ember, szereti intenzíven élni az életét. A művészi énje szereti kiélvezni az örömöket, élményeket, illatokat és ízeket. A Carbonara szimbolikus tisztelgés Lorenzo Pazzaglia séf énjének kedvenc fogása előtt. A fűszerek és az egzotikus jegyek kellemes keveréke beindítja viselőjének fantáziáját. Az étel játékosságát az adja meg, hogy Lorenzo kókusz és davana keverékét nádcukorral megbolondítva egy sajátos aromaként alapozza meg. A borsos fűszerkeveréket a szantálfa és az ámbra lágy és krémes alapja egyensúlyozza egy oudos csavarral. A Carbonara a tökéletes recept egy lenyűgözően szerethető és mégis különleges illathoz.
Fej: Rózsabors, Fekete bors, Elemi gyanta, Kókusz, Füst
Szív: Malabar bors, Jázmin, Davana, Rum
Alap: Ámbra, Nádcukor, Bourbon vanília, Oud, Szantálfa
Kattins több infóért a Lorenzo Pazzaglia márkáról!